Mario Fresh a câştigat concursul de miss de la "Asia Express". Speak: "Ristei arăta ca un fetiţo-băiat sărac" VIDEO

3 martie 2020   Vedete

Concurenţii au defilat în cele mai haioase ipostaze, unii întrecându-se pe ei la capitolul "prestaţie pe catwalk".

Producătorii celui mai dur reality show difuzat în România s-au gândit să mai relaxeze un pic atmosfera şi să-i amuze pe concurenţi cu o probă mai puţin obişnuită: un concurs de Miss. Şi asta pentru că filipinezii au un palmares de invidiat la concursurile internaţionale de miss

Astfel, cele opt perechi de vedete rămase în cursă şi-au desemnat jumătatea mai bună pentru a defila în faţa unui juriu local, dar nu înainte de a se aranja şi de a învăţa să se mişte ca pe catwalk. 

Dacă fetele s-au descurcat cu brio, punându-şi în evidenţă feminitatea şi nurii ori executând vreun şpagat, aşa cum a făcut-o Maria Buză, băieţii au fost nevoiţi să apeleze la unele trucuri: Mario Fresh şi-a udat părul, şi-a folosit şarmul de cuceritor şi a făcut "râma" pe asfalt, Răzvan Fodor şi-a unduit trupul şi a pulverizat parfum în aer, Radu Vlăduţ a făcut flotări şi a impresionat cu părul său verde fosforescent, Florin Ristei a şocat audienţa defilând în chiloţi şi cămaşă albă şi trimiţând bezele din buzele roşii ca focul.

"După ce l-am văzut pe Ristei, m-am gândit că din start pierd. Era mult mai feminin ca mine", spune Ştefania, iubita lui Speak.

"Ristei arăta ca un fetiţo-băiat sărac. Eu cred că imaginea lui Ristei o să mă bântuie, o să rămână mult timp impregnată în minte", crede Speak.

"Toate se îmbinau într-un puzzle perfect: Florin Ristei", e de-acord şi Alex Velea, care însă s-a bucurat de victoria coechipierului său, Mario Fresh. "Era un super latino-lover, cu părul pe spate, ud. Mai ales schema cu apa le-a leşinat pe fete", spune Ştefania despre atuurile lui Mario Fresh.

Iată cum s-a desfăşurat concursul de miss de la "Asia Express":

Mai multe