Marius Manole, apel către autorităţi în favoarea celor 50 de colegi disponibilizaţi de TNB

27 iunie 2019   Vedete

Zeci de persoane au fost concediate, ieri, de la TNB, iar actorul Marius Manole a dat dovadă de colegialitate ţinând un discurs emoţionant la sfârşitul stagiunii.

Marius Manole a făcut apel către autorităţi, dar şi către cei din TNB, pentru cei 50 de colegi de-ai lui disponibilizaţi fără nicio explicaţie. ”50 din colegii nostri au fost dati afara, li s-a desfacut contractul de munca chiar inainte de vacanta de vara. Rugam pe aceasta cale, daca ne aude cineva, la Ministerul Culturii si toti oamenii implicati care pot ajuta acesti oameni sa deblocheze aceste posturi. Pentru ca sunt posturi si daca s-ar debloca, acesti oameni ar putea fi angajati. Ministerul Culturii, Guvernul Romaniei... altfel sa stiti ca Teatrul National e Blocat. Fara acesti oameni nu mai functioneaza nicio sala, multe spectacole nu vor mai avea loc pentru ca vor fi dati afara oameni care se ocupa de proiectii, sunet, lumini... fara acesti oameni teatrul nu poate functiona, noi nu putem functiona", a afirmat Marius Manole pe scena, dupa ultima reprezentatie "Viforul" a stagiunii.

Mai mult de atât, actorul şi ceilalţi colegi de-ai lui din piesa de teatru ”Viforul” au purtat banderole albe, în semn de protest, în timpul interpretării.

Mai multe