Melania Medeleanu îşi doreşte să infieze un copil, însă procedurile sunt greoaie. Mărturisirea emoţionantă a vedetei

2 iulie 2019   Vedete

Vedeta TV a mărturisit, ieri seară, că de mai bine de un an îşi doreşte să adopte un copil, însă că, până acum, lucrurile nu s-au mişcat în direcţia dorită.

Deşi a devenit mamă pe cale biologică, Melania Medeleanu îşi doreşte să dea o şansă la o viaţă mai bună unui copil abandonat din România. Vedeta s-a înscris acum mai bine de un an pe lista părinţilor adoptatori, însă până astăzi n-a reuşit nici măcar să întâlnească vreun copil.

”A trecut mai bine de un an de când am primit atestatul de părinte adoptator. Deşi n-am setat niciun fel de criterii legate de sex, culoarea ochilor, culoarea pielii n-am fost chemată până astăzi nici măcar o singură dată să văd un copil.

Pentru că în viaţa mea a apărut Radu bucurie am lăsat lucrurile aşa pentru un timp. Azi am sunat la DGASPC să-i rog să consult lista copiilor greu adoptabili, acei copii pe care încă nu i-a vrut nimeni - cel mai adesea pentru ca sunt mari sau bolnăviori sau din alte motive. Mă aşteptam să fie un demers banal. Ei bine nu: 11 Septembrie. Abia atunci voi putea consulta această lista - pentru că o singura familie pe zi are acces la computerul in care se afla aceste informatii.  O familie pe zi!! Cu fiecare zi care trece, (si) acestor copii li se ia sansa de a primi o familie.”, a povestit, pe Facebook, Melania Medeleanu.

Vezi şi apelul vedetei către politicieni. Mesajul Melaniei Medeleanu:

Mai multe