Mihai Bobonete, dezvăluiri neaşteptate despre căsnicia lui Răzvan Simion: ”Eşti singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorţul ca mănuşa”

25 aprilie 2021   Vedete

Mihai Bobonete este prieten de ani de zile cu Răzvan Simion. Prietenie din aceea care include petreceri-monstru şi ”nebunii” ale tinereţii... iată că actorul a a dat din casă, povestind detalii din căsnicia amicului său celebru cu fosta soţie, Diana.

 ”Those were the days, my friend”, cum zicea un vechi cântec celebru şi cum a zis şi Mihai Bobonete, în podcastul unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion. Cei doi au o lungă prietenie la activ, presărată cu tot soiul de amintiri despre nopţi în cluburi şi nebunii ale tinereţii.

Doar că Mihai Bobonete a mers mai departe de simpla depănare a amintirilor, oferind detalii din căsnicia lui Răzvan Simion cu fosta soţie, Diana, căsnicie încheiată în 2015 prin divorţ, după 15 ani de mariaj. ”Să ştii că eşti singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorţul ca mănuşa”, i-a spus Bobonete lui Răzvan, care, mult mai rezervat, a replicat ”n-aş spune…”.

Actoru din Las Fierbinţi a continuat, totuşi, seria destăinuirilor: ”Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îţi aduceam berea la pisoar, în club… ca să nu te vadă nevastă-ta şi tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă ştie, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”.

După ce Răzvan Simion a încheiat divorţul în 2015 şi a început o relaţie cu Lidia Buble, Diana s-a mutat la Timişoara, unde locuieşte alături de cei doi copii ai lor, Tudor şi Ianca. 

Foto: Instagram

Mai multe