Mihai Gâdea, mândru de fiica sa! Karina a luat BAC-ul cu brio şi va studia în străinătate

8 iulie 2021   Vedete

Fiica realizatorului Antenei 3 a fost acceptată la o universitate de prestigiu din Europa.

Bucurie mare în familia jurnalistului Mihai Gâdea! Maisha Karina a trecut cu bine de emoţiile bacalaureatului, luând note foarte bune.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea pentru publicaţia impact.ro despre reuşitele fiicei sale, care urmează să împlinească în curând vârsta de 19 ani.

Tot de la el aflăm că Maisha Karina a fost deja acceptată la o Universitate cunoscută din Olanda, unde va urma cursuri despre creative-business. Cum altfel, de vreme ce este pasionată de muzică şi fotografie. De altfel, în 2016, Karina Maisha a filmat un videoclip pentru piesa “Somewhere only we know”, a trupei Keane, urmate de alte două coveruri, “Ordinary world” şi “Somewhere only we know”.

Mihai Gâdea s-a arătat mândru de fiica sa de nenumărate ori în postările sale pe Facebook, unde o numeşte „iubirea vieţii mele”. Şi, deşi rar postează fotografii de familie, Mihai Gâdea a făcut publice câteva fotografii de la Revelionul trecut, petrecut cu familia în Dubai.

Foto: Facebook

Mai multe