Mihai Morar îşi sărbătoreşte fetiţa. Roua împlineşte un an

24 iulie 2020   Vedete

Mihai Morar trăieşte cu emoţie această zi. În urmă cu un an, prezentatorul devenea tată pentru a treia oară. Fetiţa lui, Roua, venea pe lume.

“ 24 iulie 2019. Ora 9.24. Ora la care am primit o viaţă nouă, mi s-a aşezat în inimă o picătură de Rouă. A trecut de atunci un an, iar picătura din inimă e acum ocean”, s scris Mihai Morar pe o reţea de socializare.

Astăzi, cei doi sunt de nedespărţit. “Stau și privesc ființa asta, deseori, minute în șir. Sau, poate, ceasuri, nu-mi dau seama, e o stare de meditație. Și nu-mi dau seama cum într-un pui de om pot exista, în același timp, și privirea jucăușă a copilului, și căutătura înțeleaptă a unui bătrân, e și sclipirea de iubire absolută a unei ființe care nu poate rosti iubirea, dar sigur o trăiește... Când nu ne uităm la copii ca la niște copii, primim multe dintre răspunsurile la întrebările fără răspuns ale vieții.

Privind-o pe Roua azi, minute sau ceasuri la rând, mi-am amintit de una din cele mai frumoase poezii scrise de poetul meu român preferat, Lucian Blaga”, mărturisea Morar.

Mai multe