Mioara Roman a fost externată din spital! Oana Roman, mesaj trist pentru fani: „E multă suferinţă“

7 iunie 2019   Vedete

La începutul acestei săptămâni, Mioara Roman, mama Catincăi şi a Oanei Roman, a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce i s-a făcut rău.

În vârstă de 79 de ani, Mioara Roman a mai fost internată în acest an, pentru o zi, iar anul trecut a stat trei zile în spital.

„În cursul dimineţii mama nu s-a simţit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoştinţei, am solicitat la domiciliul ei o ambulanţă de la un spital privat care a sosit în cel mai scurt timp. În urma constatării stării mamei mele, s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, deoarece la spitalul privat nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigaţii de urgenţă şi/ sau o internare pe o secţie de ATI. În urma investigaţiilor s-a decis internarea ei pe secţia de cardiologie pentru investigaţii mai amănunţite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf. În acest moment este stabilă, conştientă, coerentă şi cooperantă“, spunea Oana Roman luni.

La patru zile după ce a fost internată, Mioara Roman a părăsit spitalul, iar Oana Roman a anunţat acest lucru pe reţelele de socializare: „Rugaţi-vă să nu aveţi nevoie să ajungeţi vreodată la spital! Azi o externez pe mama şi, deşi aici e curat şi totul nou şi civilizat, e multă suferinţă! Sănătoşi să fim, în rest le facem pe toate“.

Mai multe