Mioara Roman, internată într-o clinică privată. Catinca Roman: "S-a simţit rău, starea ei s-a agravat"

13 ianuarie 2021   Vedete

Mioara Roman se pare că nu se simte deloc bine la 80 de ani. Fiicele au decis să o interneze într-o clinică privată!

Oana şi Cantinca Roman au decis să o interneze pe Mioara Roman într-o clinică, acolo îi va fi acordat tot ajutorul de care are nevoie de către personal specializat. 

„Mama s-a simţit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieşit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman pentru Click!. Se pare că pe 13 ianuarie Mioara Roman va fi dusă într-o clinică. 

La 80 de ani, Mioara Roman suferă de Parkinson: "Nu poate să-şi folosească o mână"

Mioara Roman a fost o prezenţă destul de discretă în ultima vreme. Dacă pe Oana Roman o vedeam des în emisiunile televizate, Mioara Roman îşi privea fiica la tv, de acasă, din vila în care locuiesc împreună de ceva vreme. Acum, Oana Roman s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume şi a dezvăluit că mama sa suferă de maladia Parkinson, boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente şi progresive a neuronilor.

Vedeta a precizat printre lacrimi că mama ei nu îşi mai poate mişca o mână, dar şi că tatăl ei, Petre Roman, chiar dacă are o altă familie, a sunat-o pentru a-i sări în ajutor.: "Mama nu se bagă în viaţa mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Mai multe