Moştenitorul Playboy s-a însurat. Cine este aleasa lui?

5 noiembrie 2019   Vedete

Fiul lui Hugh Hefner s-a însurat în cadrul unei ceremonii simple, petrecerea extinsă, cu prietenii, urmând a fi organizată

Cooper Hefner, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu actriţa Scarlett Byrne. "Eu şi Scarlett ne-am oficializat relaţia şi nici că se putea să fim mai fericiţi. Să ciocnim paharele pentru o viaţă plină iubire, fericire, aventură şi ţeluri înalte", a spus fiul fondatorului Playboy. Soţia lui este o actriţă cunoscută pentru rolul Pansy Parkinson din trei filme Harry Potter. Scarlett, care a împlinit 29 de ani pe 6 octombrie, a mai jucat-o şi pe Nora Hildegard în The Vampire Diaries.

"Te iubesc mult şi abia aştept să ne plănuim nunta extinsă în lunile următoare", a adăugat el. Cei doi sunt logodiţi din august 2015, anul următor Cooper fiind numit chief creative officer la Playboy Enterprises, compania fondată de Hugh Hefner, care a decedat în septembrie 2017. Între timp, însă, Cooper a renunţat la acea funcţie din companie pentru a-şi lansa propria platformă media digitală, StagDaily, care va fi gata în 2020.

Cooper Hefner este unul dintre cei 4 copii ai lui Hugh Hefner. Căsătorit în 1989 cu Playmate of The Year Kimberly Conrad, mai tânără cu 36 de ani decât el, Hugh i-a avut din acest mariaj pe fiii Marston şi Cooper, având deja alţi doi copii din cîsnicia anterioară: pe Christie şi David. Kimberly şi Hugh au dovorţat în 2010, ulterior tăticul Playboy recăsătorindu-se pentru a treia oară, cu Crystal Harris de data aceasta - cel din urmă mariaj al lui.

Foto: Instagram

Mai multe