Motivul pentru care Cristina Spătar a petrecut Crăciunul fără cei doi copii ai săi

30 decembrie 2019   Vedete

Cristina Spătar a petrecut Crăiunul departe de cei doi copii ai săi. Micuţii au stat alături de tatăl lor şi actuala soţie a acestuia. 

Sărbătorile nu au fost întocmai uşoare pentru Cristina Spătar. De când a divorţat de Alin Ionescu, aceasta e nevoită să împartă custodia copiilor cu el. Astel, Crăciunul acesta, micuţii au mers în vila tatălui lor şi au petrecut sărbătorile alături de părinte, de actuala soţie a acestuia şi de fratele lor vitreg. 

Larisa Ionescu, actuala soţie a lui Alin Ionescu, a publicat în mediul online o imagine de familie în care apar şi copiii Cristinei Spătar. În fotografie e poate observa că Alin Ionescu împodobeşte bradul, iar copiii mari se uită cu drag la părintele lor. Larisa atrage şi ea privirile, are o rochie scurtă, cu picioarele la vedere. Şi-a revenit rapid după naşterea de acum aproximativ două săptămâni. 

Ea a şi declarat cum se înţelege cu copiii Cristinei Spătar: "Suntem cu toţii o familie. Avem grijă unii de alţii, iar lucrurile decurg perfect cu cei mici." 

Se pare că celebra cântăreaţă a stat departe de copiii ei de Crăciun, de sărbători. În schimb, ea l-ar fi avut alături pe iubit, bărbatul cu care se iubeşte de câteva luni de zile. 

Foto: Instagram

Mai multe