Motivul uimitor pentru care Daniela Gyorfi amână o operaţie la sâni: ”Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă”

24 mai 2021   Vedete

Daniela Gyorfi şi-a fisurat unul din implanturile mamare, dar preferă să amâne operaţia din cauza unui incident nefericit din trecut, când o anestezie prost făcută i-a afectat corzile vocale. 

Considerată prima vedetă din România care şi-a pus implanturi mamare, în 2000, Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are acum probleme de sănătate din cauza că de atunci nu le-a mai schimbat deloc. Asta deşi de-a lungul timpului a avut numeroase bătăi de cap.

Conform declaraţiilor făcute de artistă la Antena Stars, unul din silicoane s-a fisurat, iar repercusiunile pot fi serioase. 

”Protezele astea trebuie să ţi le schimbi la ceva timp, unele şi le schimbă o dată pe viaţă, iar în cazul meu, când mi-am făcut operaţia în 2000 la sâni... depinde şi de organism, de piele, trebuie să ţi le schimbi, după ce naşti. Dacă sunt mai mari e clar că nu stau atât de fermi. Eu m-am operat ultima dată şi mi-au spus că nu o să mai am probleme. Nu e nimeni vinovat. Elasticitatea pielii contează atât de mult, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

Motivul pentru care aceasta amână să rezolve problema este uimitor. Danielei îi este teamă de efectele pe care o anestezie generală le poate avea asupra vocii sale. Vedeta este marcată de o întâmplare din trecut, care are legătură tot cu masa de operaţie. 

”Nu m-am simţit bine după anestezii şi am prins o frică. Mi-a afectat puţin corzile vocale şi am o frică din cauza asta. Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreaţă. Pe termen lung, am fost răguşită atâţia ani şi mi-a spus că una dintre cauzele afectării corzilor vocale a fost de la anestezie, nu ştiu ce furtun mi-au băgat. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că m-a durut foarte tare gâtul.

Foto: Instagram

Mai multe