Nadine împlineşte 43 de ani. Cum a trecut peste dramele din viaţa ei

24 februarie 2020   Vedete

Nadine sărbătoreşte astăzi împlinirea celor 43 de ani. Prezentatoarea de la TVR a avut o viaţă marcată de numeroase drame, a crescut la orfeliniat, şi-a pierdut sora, dar tot mai are puterea să zâmbească.

“43 de ani! Simt recunoştinţă şi bucurie că am ajuns şi eu să mă bucur de această vârsta. A fost bine la 20 de ani, dar jur că nu se compară cu frumuseţea vârstei de după 40. Nicicând nu m -am simţit mai bine în relaţie cu mine şi cu lumea în care trăiesc. Nu mi-aş ascunde vreodată vârsta, ba dimpotrivă. Anii pe care îi am sunt cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. La mulţi ani nouă!”, a fost mesajul postat de Nadine pe un site de socializare.

Nadine a avut o viaţă greu încercată, dar a reuşit să răzbată, iar astăzi are familia la care a visat întotdeauna, un soţ care o susţine necondiţionat şi un copil minunat.„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă", povestea Nadine la Antena 3.

Mai multe