Natalia Vodianova, unul dintre cele mai frumoase modele din lume, s-a măritat după zece ani de relaţie

22 septembrie 2020   Vedete

Rusoaica ajunsă la 38 de ani este un fost fotomodel care făcea furori, odată, pe podiumuri.

Natalia Vodianova, căci despre ea este e vorba, s-a căsătorit weekendul trecut cu iubitul ei miliardar, omul de afaceri francez Antoine Arnault, în vârstă de 43 de ani, într-o ceremonie civilă intimă care a avut loc la Paris.

Rusoaica este mamă a cinci copii, trei cu fostul ei soţ, britanicul Justin Portman, şi doi rezultând din relaţia cu actualul soţ, care a început în 2011. 

        View this post on Instagram                   OUI! 💝💝💝 A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Sep 21, 2020 at 8:15am PDT

View this post on Instagram

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Natalia şi Antoine s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, după aproape zece ani împreună, nunta urmând să aibă loc pe 27 iunie, dar fiind amânată din cauza pandemiei.

Pentru această ceremonie, fostul fotomodel a purtat o rochie crem, creaţie Ulyana Sergeenko Couture, cu broderie mov la nivelul gulerului şi o curea fină în talie.

Vodianova şi prospătul ei soţ plănuiesc şi o ceremonie religioasă, fără să dea prea multe detalii despre locul şi ziua în care urmează să fie organizată. Natalia a declarat că nu s-a grăbit să se căsătorească a doua oară, după divorţul de primul soţ, Justin Portman, dar a convins-o faptul că această a doua relaţie a ei s-a dovedit a fi una durabilă şi stabilă.

Mai multe