Natalie Imbruglia a anunţat că e însărcinată. Cine este tatăl?

25 iulie 2019   Vedete

Pe Natalie Imbruglia, acum în vârstă de 44 de ani, o ştiţi datorită hitului Torn, lansat în anul 1997. 

Ei bine, în ultimii ani, despre frumoasa australiancă nu s-a mai auzit mare lucru, până ieri, când Natalie a dat marea veste: este însărcinată pentru prima dată prin fertilizare in vitro cu un donator de spermă. Cu alte cuvinte, Natalie se pregăteşte să devină mamă singură. 

Artista a făcut această confesiune pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat şi o fotografie cu o sarcină destul de vizibilă.

Alături de fotografie, cântăreaţa a scris următorul mesaj: "Aştept primul meu copil toamna aceasta. Pentru cei care mă cunosc, acest lucru a fost ceva pe care mi l-am dorit de mult timp şi mă bucur că a devenit posibil cu ajutorul fertilizării şi al unui donator de spermă. Nu voi declara nimic în plus legat de acest lucru. Sunt atât de entuziasmată legat de această aventură: un nou album şi experienţa de mamă.”

Căsătorită între 2003 şi 2008 cu muzicianul Daniel Johns, despre viaţa amoroasă actuală a lui Natalie nu se ştiu foarte multe, semn că artista urmează să crească singură acest copil. 

Mai multe