10 cântăreţe pentru care blondul platinat este culoarea perfectă

1 august 2017   News

Sunt atâtea nuanţe de blond, încât oricărei femei i-ar fi greu să aleagă. Totuşi, aceste zece cântăreţe au optat, cândva, pentru blond platinat şi s-a dovedit a fi o alegere cât se poate de inspirată. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele artiste de peste Ocean care au îndrăznit să-şi facă o schimbare de look şi au câştigat!

Beyonce

E, drept, că de regulă artista optează pentru nuanţe mult mai închise. Însă, s-a întâmplat ca Be să vrea să experimenteze mai multe nuanţe, printre care şi aceasta de blond platinat. Noi spunem că i-a stat foarte bine şi că ne-am bucura s-o vedem din nou cu un astfel de hairstyle.

Taylor Swift

Am văzut-o cu un astfel de look, pentru prima dată, la Coachella, în aprilie 2016. De atunci, Taylor are grijă ca, din când în când, să revină la acest blond platinat care o prinde de minune.

Lady Gaga

Şi ea experimentează destul de mult în ceea ce priveşte culoarea podoabei sale capilare. Lady Gaga a avut părul vopsit în nuanţe de roz, albastru, verde, galben şi lista poate continua. Totuşi, această nuanţă de blond platinat pare să o fi prins cel mai bine.

Christina Aguilera

Şi ea a experimentat, probabil, toate nuanţele de blond. A ajuns chiar şi la şuviţe roz, care au făcut senzaţia la vremea respectivă. Dintre toate, însă, blondul platinat pare s-o prindă cel mai bine.

Gwen Stefani

Ce efect poate fi mai special decât combinaţia dintre blondul platinat şi rujul roşu? Ei bine, pare că a ştiut reţeta succesului, căci artista îşi poartă, adesea, părul în nuanţe de blond platinat.

Rita Ora

Ca şi-n cazul lui Gwen, Rita ştie să maximizeze efectul dintre blondul platinat şi rujul roşu. Pe ea o vedem destul de des cu acest hairstyle şi ne bucurăm, căci o prinde de minune.

Miley Cyrus

La cât de rebelă este Miley în alegerile sale estetice, ne-a surprins plăcut când am văzut-o optând pentru acest blond platinat. Nuanţa pală a acestui blond îi vine mănuşă artistei.

Pink

Când nu e roz şi blond închis, Pink optează pentru nuanţa de blond platinat. Şi bine face, căci uitaţi cât de bine îi stă!

Madonna

Blond platinat s-a inventat odată cu ea. Madonna a fost dintotdeauna un icon, iar alegerile sale estetice au dat tonul.

Britney Spears

Blond cenuşiu, blond ombre, blond închis, blond caramel şi lista încercărilor poate continua. Cert e că acest blond platinat a prins-o de minune, la acea vreme.

foto: arhivă OK!

Mai multe