10 fotografii spectaculoase din vacanţele starurilor! Prin ce locuri s-au relaxat?

15 iulie 2017   News

Suntem la jumătatea vacanţei de vară, aşa că multe dintre celebrităţile de la Hollywood au bifat deja 2-3 escapade în locuri dintre cele mai spectaculoase. Cum s-au distrat, ce-au vizitat şi cine i-a însoţit, vedem în cele ce urmează!

1.Nina Dobrev, Bimini

Actriţa din ”Vampire Diaries” a avut parte de o experienţă cu adevărat deosebită la sfârşitul lunii trecute. E drept, ea de câteva luni este în permanenţă în vacanţă, deci sunt mai multe fotografii spectaculoase pe contul ei de Instagram, însă aceasta a fost cea care ne-a atras atenţia. Nina şi rechinul prietenos!

2.Salma Hayek

Nu doar Nina a avut parte de o experienţă subacvatică, ci şi actriţa Salma Hayek. Ea a făcut scufundări alături de scriitorul Mike White, cel care i-a scris  cel mai recent rol, cel din „Beatriz at Dinner”.

3.Selma Blair

Pentru ea nu există decât o modalitate de a petrece, în mod plăcut, timpul în vacanţe: înotând!

4.Kevin Hart

Cu soţia şi copiii la purtător, comediantul s-a distra la bordul unui iaht cu o activitate deloc comună în rândul celebrităţilor de la Hollywood: pescuind!

5.Wilmer Valderrama, Bali

El a mărturisit că a ales o locaţie spirituală pentru vacanţa sa din vară. Bali, Indonesia a fost alegerea sa şi, spunem noi, pare că s-a cam distrat...

6.Emily Ratajkowski

Ce fotografie cu celebrul model nu este spectaculoasă, s-o spunem p-aia dreaptă... Sutele de like-uri şi comentarii stau mărturie că toate cadrele surprinse în timpul vacanţelor sunt cu adevărat memorabile!

7.Olivia Culpo, Turks and Caicos Island

Nici contul ei de Instagram n-arată prea rău. Fotografiile din vacanţă sunt, într-adevăr, cele mai apreciate de către fanii internauţi ai actriţei.

8.Chris Pratt, Honolulu

El a avut parte deo vacanţă plină, alături de cei dragi lui. Aici, într-o după amiază însorită, în Honolulu, la pescuit cu fiul său Jack, în vârstă de patru ani.

9.Alessandra Ambrosio

Ea face ce ştie mai bine în vacanţe: arată bine şi pozează. Cam de atât e nevoie pentru ca profilul ei de Instagram să aibă numai cadre reuşite!

10.Irina Shayk

Proaspăta mămică s-a relaxat alături de iubitul ei într-un adevărat paradis. Iată dovada!

Mai multe