10 neveste care au fost mai întâi amante

21 februarie 2016   News

În numele dragostei, ele au riscat şi au încălcat orice regulă, sustrăgându-l pe bărbatul iubit din mariajul în care era implicat când s-au îndrăgostit de el. Cine a câştigat şi cine nu?

Julia Roberts

Julia e măritată de 14 ani cu Daniel.

Da, Julia a ales, aşa ca-n filmul ei de suflet, „Notting Hill”, un bărbat care să nu fie celebru. Un cameraman. Dar pentru asta l-a despărţit de soţia lui de-atunci. Julia şi Daniel Moder s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei „The Mexican”, în anul 2000, pe când ea era încă într-o relaţie cu actorul Benjamnin Bratt. Iar Moder era însurat cu Vera Steimberg. A depus actele de divorţ aproape un an mai târziu. Iar la scurt timp după finalizarea divorţului, el şi Julia s-au căsătorit pe 4 iulie 2002, la ferma ei din Taos, New Mexico. Interesant este că s-au cunoscut în 2000 – la un an după lansarea filmului „Notting Hill”, în care Julia interpretează o actriţă celebră care se îndrăgosteşte de un fermecător anonim, jucat de Hugh Grant. O poveste care sigur a marcat-o.

Ryan Shawhughes

Ryan a fost mai întâi bona copiilor lui Ewan.

Ea a fost motivul pentru care mariajul lui Ethan cu Uma Thurman s-a încheiat. Să mai spui că o vedetă nu poate fi învinsă de o anonimă... Ethan e în continuare căsătorit cu Ryan, care la momentul la care a început idila lor, era bona copiilor actorului cu Uma.

Jennifer Lopez

J.Lo l-a despărţit pe Marc Anthony de Miss Universe.

De ea poate aţi uitat în rolul de amantă, fiindcă a trecut ceva vreme de-atunci. Iar între timp a intrat în peisaj un tinerel pe nume Casper Smart. Însă J.Lo s-a iubit cu Marc Anthony pe când el era încă însurat cu Miss Universe, Dayanara Torres. Ea a depus actele de divorţ în ianuarie 2004, iar în iunie 2004, Marc se însura deja cu J.Lo. Zece ani mai târziu, însă, şi această poveste s-a terminat, iar Marc e deja la al treilea mariaj – cel cu modelul Shannon de Lima (de notat viteza cu care acţionează de fiecare dată Marc: divorţul de J.Lo s-a finalizat în iunie 2014, iar în noiembrie 2014 s-a însurat cu Shannon).

Alicia Keys

Alicia nu a vrut să recunoască faptul că ea a fost motivul pentru care Swizz a divorţat de Mashonda.

Toate cântecele ei romantice or fi izvorâte din suflet. Dar şi din ceea ce mulţi ar numi păcat, fiindcă da, Alicia a fost mai întâi amanta lui Swizz Beatz până să ajungă să-şi oficializeze relaţia cu el şi să-i dăruiască un copil. Swizz era însurat cu compozitoarea americană Mashonda Tifrere atunci când s-a îndrăgostit de Alicia. Amândoi au fost, însă, cât au putut de discreţi, ignorând speculaţiile presei. Astfel, Swizz şi-a anunţat divorţul în aprilie 2008 şi abia în mai 2009 a confirmat relaţia cu Alicia.

Ducesa de Cornwall

Ducesa a fost cea mai dispreţuită amantă din lume.

Aici avem de-a face cu un caz de amantlâc regal cunoscut de întreaga Planetă. Ea este femeia care a născut întrebarea „De ce?” pe buzele tuturor, atunci când s-a aflat că Prinţul Charles o înşela cu ea pe Prinţesa Diana...

Amber Heard

Cuplul Heard-Depp la premiera "The Danish Girl", din Toronto

Am putea spune că Amber n-a fost o amantă în adevăratul sens al cuvântului, de vreme ce Johnny n-a fost însurat cu Vanessa Paradis. Dar ce e mai dureros este că deşi Depp a fost cu Paradis vreme de 14 ani şi a refuzat să se însoare, Amber a devenit doamna Depp la doar un an de relaţie cu starul.

LeAnn Rimes

De când e cu Eddie, LeAnn îşi neglijează cariera muzicală.

Ea este cea mai bună imagine pentru „cum să fii amantă şi să-ţi distrugi cariera”. Nu se aplică tuturor. Celor mai multe din acest grup, le-a priit. La ea, însă, fericirea a venit doar pe jumătate. Fiindcă după ce a provocat divorţul lui Eddie Cibrian de Brandi Glanville, urmărit asiduu de tabloide, şi a devenit ea însăşi doamna Cibrian, cariera ei muzicală, practic, s-a evaporat.

Soon-Yi Previn

Woody, alături de fosta aşa-zisă fiică adoptivă - actuala soţie.

În acest caz, păcatul a fost considerat dublu. Nu doar adulter, ci şi un soi de incest, de vreme ce Soon-Yi era un fel de fiică adoptivă a regizorului Woody Allen, el fiind pe atunci într-o relaţie cu Mia Farrow. Apărătorii genialului regizor explică faptul că el nu era însurat cu Mia, iar Soon-Yi era, de fapt, fiica adoptivă a lui Farrow. Ea o adoptase pe cont propriu, prin urmare Woody nu era pe deplin şi în mod legal tatăl ei adoptiv, aşadar n-am putea vorbi de un incest în adevăratul sens al cuvântului... Cert e că el şi Soon-Yi s-au căsătorit în 1997 şi au adoptat două fiice.

Tori Spelling

Tori şi Dean şi-au transformat viaţa într-un reality show.

Când l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Dean McDermott, el era însurat. De aceea, anul trecut, când a izbucnit scandalul infidelităţii lui, mulţi au comentat că Tori primeşte ce merită.

Angelina Jolie

Angelina şi Brad şi-au pecetluit recent iubirea de zece ani făcându-şi noi tatuaje.

A fost îndelung blamată pentru faptul că a distrus mariajul lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Însă frumoasa familie pe care a construit-o cu Pitt şi longevitatea relaţiei lor dovedeşte că, de multe ori, dragostea predestinată se împlineşte şi cu preţul suferinţei unor terţi...

Foto: WENN, Getty

Mai multe