100.000$ pe operaţii estetice pentru a arăta ca Justin Bieber

21 octombrie 2013   News

Micul star este atât de faimos, încât fanii lui vor să şi arate ca el, la modul cât mai serios. De aceea, Toby heldon, în vârstă de 33 de ani, a apelat la intervenţii chirurgicale la bărbie şi pleoape, la botox

Micul star este atât de faimos, încât fanii lui vor să şi arate ca el, la modul cât mai serios. De aceea, Toby heldon, în vârstă de 33 de ani, a apelat la intervenţii chirurgicale la bărbie şi pleoape, la botox şi la transplanturi de păr pentru a arăta ca idolul său.

“Odată ce Justin a ajuns faimos, vedeam faţa lui pretutindeni şi singurul lucru la care mă gândeam era că vreau să arăt ca el”, a declarat el pentru Daily Mail. “Folosindu-mă de faţa încântătoare a lui Justin drept inspiraţie, am putut să-mi refac lookul în întregime şi să arăt mult mai tânăr, cu ajutorul operaţiilor etetice”, a mai adăugat el, vizibil obsedat de a arăta ca un copil.

Înainte şi după operaţie

Obsesia sa i-a speriat şi pe mulţi dintre doctori, dar a reuşit şi acum spune că este mult mai fericit. Seamănă el atât de mult cu cântăreţul de 19 ani?

Foto: Double Vision Media

Mai multe