23 de ani de la „Xena, Prinţesa Războinică”. Cum arată în prezent eroina serialului?

22 septembrie 2018   News

Pe 5 septembrie 1995 se lansa primul episod al serialului ”Xena, Prinţesa războinică”. În cei şase ani de emisie, actriţa Lucy Lawless a devenit una dintre cele mai îndrăgite actriţe de televiziune, mulţi arătându-se dezamăgiţi când serialul a ajuns la sfârşit tocmai pentru rolul magistral pe care aceasta l-a făcut. Cum arată acum actriţa?

Lucy Lawless în ”Xena, Prinţesa Războinică

Ei bine, în prezent, Lucy Lawless, cea care i-a dat viaţă Xenei, are 50 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna martie. Este mamă a trei copii, doi băieţi şi o fată, proveniţi din cele două mariaje ale ei, respectiv din cel cu Garth Lawless (căruia i-a păstrat numele), şi cel cu Robert Tapert (cu care încă e căsătorită).

Pe plan profesional, actriţa n-a mai bifat nicicând un succes atât de răsunător precum cel cu rolul din serialul ”Xena”. N-a dispărut, însă, de pe micile ecrane, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor staruri ale anilor `90. Cel mai recent proiect cinematografic în care a apărut Lucy Lawless este ”Ash împotriva răului” (2015-2018), în care joacă rolul lui Ruby Knowby. Actriţa mai are, însă, pe rol o peliculă, ”Mosley”, pentru care filmează în prezent.

Lucy în ”Ash vs Evil Dead” (2015)

Ash vs Evil Dead (2015)

Cât despre înfăţişarea actriţei, Lucy e complet schimbată faţă de perioada care a consacrat-o. De mai mulţi ani a renunţat la părul negru în favoarea – culmea! – blondului. Şi-a scurtat şi din lungime, purtând acum un bob lung. Cele mai recente cadre postate în social media ne-o arată, însă, la fel tânără şi vioaie, precum în anii de debut. E drept, unele semne au apărut pe chipul actriţei, însă nimic care să-i ştirbească din frumuseţe.

Aşa arată în prezent celebra actriţă!

Iată o galerie foto cu cele mai recente fotografii cu celebra actriţă!

Mai multe