25 de ani de la primul episod Mr. Bean. Cum arată acum Rowan Atkinson?

4 septembrie 2015   News

Cine l-a uitat pe Mr. Bean, personajul atât de îndrăgit de întreaga lume? Probabil, că toată lumea şi-l aminteşte. Ei bine, astăzi, Rowan Atkinson, actorul care i-a dat viaţă simpaticului personaj, a sărbătorit 25 de ani de la difuzarea primul episod al sitcomului creat chiar de el.

Rowan, ”însoţit” de celebrul ursuleţ, dar şi de mini-ul cu un fotoliu ataşat pe capotă, a decis să marcheze această zi specială printr-o plimbare la Buckingham Palace.

Curioşii, în număr deloc mic, s-au îmbâlzit să-l vadă pe cel care timp de mai multe sezoane le-au descreţit frunţile cu numerele lui comice.

Şi nu au regretat! Deşi au trecut destui ani de când Rowan Atkinson n-a mai apărut pe micile ecrane, acesta nu s-a schimbat deloc.

Bine de ştiut:

Rowan Atkinson l-a conceput pe Mr. Bean în timp ce studia la Universitatea Oxford. Îniţial, personajul purta numele de Mr. White, însă s-a gândit că ar da mai bine numele unei legume(bean = fasole);

Scenariile sunt scrise de Rowan Atkinson, Robin Driscoll, Richard Curtis, şi unul de Ben Elton;

Serialul valorifică gestica lui Mr. Bean, descrisă de Atkinson ca ”un copil în corpul unui adult”, în rezolvarea mai multor sarcini zilnice în care intervin probleme;

Ursuleţul care a fost folosit în serial se află acum într-o vitrină, lângă automobilul Mini din Muzeul Automobilistic Naţional din Beaulieu.

Mai multe