5 bărbaţi cu care Lady Gaga s-a iubit înainte să se logodească cu Christiano Carino

2 noiembrie 2017   News

Din vară, Gaga e logodită cu Christiano Carino. Haideţi să vedem, însă, cu ce alţi bărbaţi s-a iubit până să se îndrăgostească de managerul ei!

foto: Hepta

Gaga şi noul ei logodnic,Carino

Luc Carl

În 2005, pe când artista nu era foarte cunoscută, Luc a intrat în viaţa ei. Au avut o relaţie on-off, timp de şase ani, până au ajuns în punctul final al iubirii lor. Single-ul „You and I” al artistei a fost inspirat de această relaţie care s-a finalizat în 2011.

Speedy

S-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare ale videoclipului ei, ”Love Game”, şi a fost dragoste la prima vedere. Paparazzi i-au surprins deseori în ipostaze amoroase, însă iubirea lor n-a ţinut decât câteva luni. S-au despărţit în acelaşi an, în vară.

Matthew ”Dada” Williams

Gaga a început relaţia cu acest designer în 2009, la un an după ce s-au cunoscut. În cartea ei, ”Looking for fame: the life of the pop princess”, Gaga vorbeşte despre sentimentele puternice pe care le-a avut vizavi de Matthew, dar şi despre faptul că au ajuns să fie buni prieteni, căci el a devenit creative director la „Haus of Gaga”.

Rob Fusari

S-au cunoscut înainte ca ea să devină artista care e astăzi. De altfel, acest producător este cel care a ajutat-o pe Stefani Germanotta să devină Lady Gaga, şi, implicit, un succes internaţional. Culmea e că despărţirea n-a fost deloc prietenoasă, în 2010 el dând-o în judecată pentru 30 de milioane de dolari. Din fericire, cinci ani mai târziu, Rob a renunţat la acuzaţii.

Taylor Kinney

Evident, cea mai cunoscută relaţie a ei nu putea fi trecută cu vederea. Gaga şi celebrul actor s-au cuplat în 2011 şi patru ani mai târziu s-au logodit, făcându-şi amândoi planuri de căsnicie. Din păcate, în 2016 au ajuns la despărţire din cauza faptului că relaţia lor devenise una ”la distanţă”.

Mai multe