5 sex simboluri ale anilor '90. Unde au dispărut?

8 iunie 2016   News

Se numărau printre cele mai frumoase şi admirate femei ale acelei perioade. Au cunoscut succesul, apoi s-au evaporat. Ce s-a întâmplat cu ele?

Yasmine Bleeth

Yasmine s-a retras din filme atunci când nu şi-a putut învinge dependenţa de droguri.

A devenit faimoasă datorită serialului Baywatch. Azi, însă, ajunsă la 47 de ani, lui Yasmine i se spune "fosta actriţă". Cariera ei a intrat pe o pantă descendentă din anul 2000, când s-a internat la o clinică de reabilitare din Malibu, pentru a-şi depăşi dependenţa de cocaină. Tratamentul n-a dat rezultat, însă, iar în 2001, a fost arestată în Michigan după ce poliţia a găsit în maşina ei, în care se afla cu viitorul soţ Paul Cerrito, 4 seringi cu cocaină în ele. A doua zi, poliţia i-a percheziţionat şi camera hotel, în care a mai găsit cocaină. Abia în 2003 Yasmine a scris pentru o revistă glossy un articol de 3 pagini: "M-am întors din iadul drogurilor". Yasmine a povestit cu această ocazie că, din cauza cocainei, leşinase la o şedinţă foto şi stătuse trează vreme de cinci zile. Lupta disperată de a sta departe de droguri a însemnat pentru ea şi retragerea din filme. Dar iată că după 13 ani, anul acesta a anunţat lucrul la filmul horror Beautiful Evil. Să vedem ce va urma.... Yasmine e în continuare căsătorită cu Paul Cerrito, patronul unui club de striptease, pe care, culmea, l-a cunoscut chiar la clinica de reabilitare!

Alicia Silverstone

Alicia e căsătorită de 11 ani.

S-a făcut remarcată cu rolul lui Cher Horowitz, din Clueless - apariţie prelungită şi în clipurile Aerosmith, care au transformat-o în superstar. Ulterior, nimic n-a mai fost la fel. Alicia a înlocuit, însă, celebritatea adolescentină cu maturitatea actoricească, iar în 2004 a fost nominalizată la Globul de Aur (cea mai bună interpretare a unei actriţe într-un serial de televiziune: Miss Match). De 11 ani e căsătorită cu rockerul Christopher Jarecki, cu care are un fiu, Bear Blu Jarecki, născut în 2011. Alicia a făcut vâlvă şi cu rolul de mamă, după ce s-a filmat în timp ce-şi hrănea fiul cu mâncare mestecată în prealabil de ea...

Carmen Electra

Carmen n-are noroc în dragoste.

Şi ea a fost una dintre fetele Baywatch. Dar mai degrabă decât cu rolurile din filme, Carmen şi-a câştigat celebritatea cu şedinţe foto hot în reviste şi iubiri năbădăioase cu Dennis Rodman, cu care a fost căsătorită între 1998 şi 1999, şi rockerul Dave Navarro, cu care a fost măritată 4 ani, între 2003 şi 2007. Electra continuă să joace în diverse producţii, dar cariera ei e într-un con de umbră. Cât despre viaţa personală, se pare că n-are noroc. În 2012 chiar a apărut într-un show TV dedicat burlăciţelor celebre. Iar între 2012 şi 2013 a încercat chiar să-şi găsească fericirea alături de Simon Cowell. Şi tot degeaba.

Tiffani Thiessen

Tiffani şi soţul ei, Brady Smith

Toată lumea o ştie din serialele de succes ale acelor vremuri Salvaţi de clopoţel şi Beverly Hills, 90210. Însă cam acolo s-a oprit cariera ei. Tiffani n-a putut niciodată mai mult, aşa că steaua ei a apus după ce a apărut în câteva producţii slabe de televiziune... Azi, însă, la 42 de ani, n-o duce rău. Spre deosebire de Yasmine, ea a continuat să joace, mulţumindu-se cu nivelul atins. Iar serialul filmat înre 2009 şi 2014, White Collar, a făcut-o şi mai mulţumită, fiind suficient de apreciat de public. Pe plan personal, poate aţi uitat, dar Tiffani a fost prima mare iubire a lui Brian Austin Green... De 11 ani e căsătorită, însă, cu Brady Smith, cu care are o fiică, Harper (6), şi un fiu, Holt (1).

Alyssa Milano

Alyssa este mama unui băieţel şi a unei fetiţe.

Milano este frumoasa de la care toţi aşteptam să ajungă vedetă pe marele ecran.  Nu s-a întâmplat, aşa că Alyssa a rămas la cariera în televiziune, unde producţiile ei forte rămân “Charmed” şi “Mistresses”. Căsătorită cu agentul Creative Artists Agency David Bugliari din 2009, Alyssa are un fiu şi o fiică, pozele ei în timp ce-şi alăptează copiii, postate pe Instagram, stârnind admiraţie şi critici deopotrivă.

Foto: WENN

Mai multe