50 Cent a slăbit îngrozitor

27 mai 2010   News

Rapperul 50 Cent este de nerecunoscut! Acesta şi-a şocat fanii cu nişte fotografii postate pe Facebook în care arată îngrozitor de slab. Se pare că artistul a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme. Cântăreţul a recunoscut că a ţinut un regim draconic şi că s-a înfometat nouă săptămâni pentru a ajunge de la 97 la 70 de kg.

Rapperul 50 Cent este de nerecunoscut! Acesta şi-a şocat fanii cu nişte fotografii postate pe Twitter în care arată îngrozitor de slab.

Se pare că artistul a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme. Cântăreţul a recunoscut că a ţinut un regim draconic şi că s-a înfometat nouă săptămâni pentru a ajunge de la 97 la 70 de kg. 50 Cent spune că a slăbit atât de mult pentru rolul din următorul său film, "Things fall apart", în care va intra în pielea unui jucător de fotbal bolnav de cancer.

Starul a reuşit să dea jos kilogramele printr-o dietă cu multe lichide şi printr-un program zilnic de exerciţii la sală. El le-a promis însă fanilor că va reveni la greutatea lui obişnuită în scurt timp.

Mai multe