50 Cent, arestat! Vezi ce a făcut artistul

27 iunie 2016   News

Pe 25 iunie, 50 Cent s-a prezentat în St. Kitts, o insulă din Caraibe, pentru a onora un job de prezentator al unui eveniment organizat acolo. Totuşi, artistul a ajuns să cânte, iar de aici şi până la arest n-a fost decât un pas.

A fost arestat după un concert în St. Kitts

Iniţial, trebuie doar să fie gazda unui eveniment, însă organizatorii l-au rugat să susţină şi-un concert. Docil, 50 Cent a acceptat de dragul fanilor adunaţi să interpreteze câteva melodii. Şi pentru că nu era ceva ce artistul ar fi avut în plan, acesta a cântat în faţa a 40.000 de oameni melodii necenzurate. Din nefericire pentru el, în St. Kitts este ilegal să faci asta. Aşa se face că imediat cum s-a dat jos de pe scenă, artistul a ajuns în custodia poliţiei locale.

Rapperul a emis un comunicat de presă, ulterior, pentru a-şi cere scuze pentru întâmplarea nefericită, motivând că, de fapt, n-a fost vina lui că nu a avut melodiile pregătite, dat fiind faptul că el nu venise acolo să cânte.  ”Jackson (50 Cent) a fost angajat doar să găzduiască un show, însă când a ajuns acolo organizatorii l-au obligat să cânte. Din păcate, aceştia nu aveau o variantă cenzurată a melodiilor lui, aşa că s-au putut auzi înjurături în timpul concertului. Concertul a fost un real succes, iar data viitoare când va mai ajunge să cânte în St. Kitts artistul se va asigura că va avea o variantă cenzurată a melodiilor lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al artistului.

Amintim că şi DMX  a fost arestat în 203, tot în St. Kitts, pentru că a rostit cuvinte triviale pe scenă.

foto: arhivă OK!

Mai multe