70 vs. 31 de ani. Decolteul lui Susan Sarandon a făcut istorie la Cannes

19 mai 2017   News

Susan Sarandon a făcut, se pare, o tradiţie din a-şi pune sânii în evidenţă la Festivalul de Film de la Cannes, căci obiceiul acesta al veteranei actriţe de 70 de ani nu este de ieri, de azi.

După cum chiar Susan a împărtăşit pe contul ei de Instagram, în anul de graţie 1978, aceasta a pozat pe balconul hotelului în care era cazată, îmbrăcată cu un sacou deschis şi cu nimic pe sub el. Se întâmpla tot la Cannes, pe când Susan avea doar 31 de ani.

Imaginea vine după ce, la ceremonia de deschidere a festivalului de la Cannes de anul acesta, actriţa de 70 de ani a făcut ravagii cu decolteul ei foarte generos, evidenţiat şi de bustiera cu push-up a rochiei din catifea, spre deliciul fotografilor.

Susan Sarandon pe 17 mai, la ceremonia de deschidere

Ieri seară, însă, la premiera filmului Loveless, Susan a apărut ceva mai acoperită, purtând un ansamblu cu bluză albă, taior negru şi fustă lungă din piele, mulată în partea de sus.

Aseară, ţinuta actriţei a fost mult mai sobră

Nelipsiţi au fost, în continuare, acei ochelari de soare cu lentile negre, nepotriviţi la o seară de gală. Dar Susan e Susan şi face ce vrea ea!

Foto: Hepta

Mai multe