A adus emoţia cântecelor lui Aznavour la Vocea României

9 decembrie 2013   News

Sâmbătă trecută, "Vocea României" a revenit cu cea de-a doua ediţie Live din acest sezon şi, ca de obicei, publicul a ales o parte dintre concurenţii care vor merge mai departe. Şi tot ca de obicei, unul sau doi concurenţi

Sâmbătă trecută, "Vocea României" a revenit cu cea de-a doua ediţie Live din acest sezon şi, ca de obicei, publicul a ales o parte dintre concurenţii care vor merge mai departe.

Şi tot ca de obicei, unul sau doi concurenţi au reuşit să iasă în evidenţă în această emisiune, iar printre ei s-a numărat Adrian Nour, din echipa lui Smiley. Actor de profesie, dar şi bun cântăreţ şi dansator, Adrian a emoţionat audienţa cântând într-o franceză aproape perfectă melodia "La Boeme", a lui Charles Aznavour, melodie susţinută şi de mimică şi de emoţia cu care acesta a cântat.

Adrian Nour a primit complimente din partea tuturor celor patru antrenori, care au apreciat faptul că Nour a cântat impecabil o melodie pe care nu o poate canta oricine.

“Foarte emoţionant, foarte profund. Faptul că ai cântat fără prea multe gesturi, reţinut, asta nu înseamnă cu nu ai transmis enorm“, l-a felicitat Loredana.

Vezi aici reprezentaţia lui!

Mai multe