A aflat în ultimele şase luni că e tatăl a patru copii, cu trei femei diferite. Ce star este de neoprit?

24 mai 2021   News

Viaţa starului este absolut uluitoare. Prezentatorul ediţiei americane a emisiunii ”Masked Singer” aşteaptă al şaptelea său copil cu modelul Alyssa Scott. Şi atenţie, acest copil este al patrulea pe care îl aşteaptă starul, în ultima jumătate a anului, cu trei femei diferite.

Nick Cannon este şi tatăl gemenilor celebrei Mariah Carey, are 40 de ani şi acum mai aşteaptă doi gemeni băieţi cu DJ-ul în vârstă de 30 de ani Abby De La Rosa. Are un băiat şi o fată cu modelul Brittany Bell.

Modelul Alyssa Scott este însărcinată cu cel de-al şaptelea copil al lui Nick Cannon, al patrulea din ultimele 6 luni! Se pare că prezentatorul a avut un an extrem de fructuos!

A fost căsătorit şi cu diva Mariah Carey, cu care are doi gemeni, Monroe şi Moroccon, în vârstă de 10 ani.

Deşi starul nu a declarat nimic oficial, după ce Alyssa a postat o fotografie cu sarcina, fanii au felicitat-o atât pe ea, cât şi pe Nick, iar ea le-a mulţumit politicos.

Potrivit cotidianului The Sun, ea şi Nick au fost văzuţi la o întâlnire romantică în octombie anul trecut, în Malibu, de ziua ei.

Abby de la Rosa a anunţat şi ea în aprilie că aşteaptă gemeni cu Nick. O altă iubită, Brittany, fostă Miss Arizona în vârstă de 33 de ani, a anunţat în ziua de Crăciun naşterea fiicei lor pe nume Powerful Queen.

Brittany şi-a anunţat sarcina în iunie, când Nick deja era într-o relaţie cu Jessica White, un model Victoria Secret în vârstă de 36 de ani.

Aceasta a pus punct relaţiei de 5 ani cu Cannon, după ce a aflat vestea pe Instagram.

Se pare că acest domn este extrem de nehotărât în ceea ce priveşte viaţa amoroasă sau poate doar e un stil care îl reprezintă. Să sperăm că va avea şi timpul necesar pentru a se ocupa de toţi aceşti copii.

Foto: Profimedia

Mai multe