A ajuns în Paradis! Imagini fabuloase cu Irina Baianț în Bali

2 aprilie 2024   News

Frumoasa soprană și-a oferit o vacanță exotică de vis, de unde postează cele mai atractive cadre.

Talentata soprană Irina Baianț a luat o pauză de la programul său încărcat cu spectacole și deplasări continue și și-a oferit o evadare într-un colț de paradis: Bali, Indonezia.

Bali este cu siguranță un loc minunat pentru a lăsa orice stres în urmă, a te conecta cu natura și a te bucura de frumusețea lumii. Această insulă exotică este cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, templele hinduse și peisajele luxuriante.

Acolo, în inima verde a Indoneziei, Irina Baianț se bucură de soare, de vegetația luxuriantă, animalele exotice și mâncărurile cu condimente parfumate și explorează cultura locală, relaxându-se totodată într-un cadru idilic.

De altfel, de-acolo ne-a și trimis, via Instagram, cele mai atractive cadre, unele parcă desprinse dintr-o poveste.

„Primele zile în Bali au fost fabuloase”, spune Irina Baianț într-o postare de pe conturile sale de socializare. „Este greu să exprimi în doar 10 imagini cât de fascinant este acest colț de rai și ce semnificații poartă. Mă aventurez într-o călătorie tropicală, de suflet. Vreau să vă am alături și să împărtășesc cu voi o comoară de experiențe memorabile, pe care le trăiesc aici”, a mai spus ea.

„Ce am vizitat până acum? Pădurea Sacră a Maimuțelor din Ubud; leagăne cu priveliște spre orezăriile Tegallalang; Alas Harum Bali - terase de orez, palmieri și jungle; Tirta Empul Temple - acolo unde balinezii, dar și turiștii, intră în apa de izvor și participă la un ritual de purificare”, a enumerat frumoasa soprană, pe care avem ocazia s-o admirăm în uriașul leagăn lansat deasupra junglei, în mijlocul vegetației tropicale abundente, bucurându-se de culori, arome și sunete noi, care, cu siguranță, îi aduc nuanțe noi în suflet.

Așteptăm și alte instantanee la fel de frumoase și pline de culoare, care ne-o arată pe Irina Baianț și dincolo de imaginea sa din sălile de spectacol.

FOTO: Instagram

Mai multe