A anulat nunta după ce a înşelat-o!

20 iunie 2016   News

La începutul acestui an au apărut primele informaţii despre infidelitatea iubitului ei. Şi deşi în scurt timp au ajuns şi-n media, cântăreaţa părea convinsă să-i rămână alături bărbatului cu care a decis să se căsătorească. Iată, însă, că acum vedeta s-a răzgândit!

Inelul cu care Nick a cerut-o în căsătorie pe Iggy

Iggy Azalea şi Nick Young au format un cuplu încă din 2013, iar în iunie 2015 cei doi au anunţat că s-au logodit, urmând ca anul acesta să ajungă în faţa altarului. Ei bine, acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că-n luna martie, anul curent, un coleg de-al lui Nick a dezvăluit public că acesta din urmă şi-a înşelat logodnica. Şi deşi iniţial Iggy i-a luat apărarea logodnicului ei, spunând că asta fac bărbaţii şi că oricum despre orice bărbat cu care ea ar avea o relaţie s-ar spune asta, acum cântăreaţa de muzică hip-hop s-a răzgândit. Aceasta a postat un mesaj pe contul de Instagram, prin care a anunţat despărţirea de Nick şi, prin urmare, faptul că nu va mai avea loc nicio nuntă.

”Deşi îl iubesc pe Nick, n-am reuşit să am din nou încredere în el. Îi urez sincer tot binele din lume. Niciodată nu e uşor să te desparţi de persoana cu care ai plănuit să-ţi trăieşti tot restul vieţii, dar viitorul poate fi rescris, iar al meu, de azi, e ca o foaie nescrisă.”, este mesajul pe care Iggy l-a postat pe o reţea de socializare.

La scurt timp după acest mesaj şi Nick Young a postat unul pe contul lui Twitter, care a confirmat despărţirea dintre cei doi. ”Singur”, s-a mulţumit să scrie sportivul, ca urmarea a mesajului postat de Iggy.

foto: captură Instagram

Mai multe