A apărut testamentul artistului. Cum şi-a împărţit averea David Bowie?

1 februarie 2016   News

David Bowie a decedat pe 10 ianuarie, aşa că e firesc ca-n această perioadă să se discute despre averea artistului, care se ridică la 100 de milioane de dolari.

Potrivit BBC, testamentul artistului a fost depus vineri la o instanţă din Manhattan. Astfel, s-a aflat că jumătate din averea artistului i-a revenit soţiei sale, celebrul model Iman, şi cealaltă jumătate s-a împărţit între fiul şi fiica artistului. Tot lui Iman i-a revenit şi reşedinţa din New York a cuplului.

Totuşi, în testament apare citată şi asistenta personală a artistului, Corinne Schwab, care va primi două milioane de dolari. O altă surprinză o reprezintă şi milionul de dolari lăsat fostei dădace, Marion Skene. Se pare că artistul le-avea pe cele două la suflete şi şi-a dorit ca după moartea sa nu rămână descoperite financiar.

Tot în testament mai stă scrisă şi o ultimă dorinţă de-a artistului privind moartea sa. David Bowie şi-a dorit să fie incinerat (lucru care s-a întâmplat) şi ca cenuşa sa să fie împrăştiată pe insula Bali, într-un ritual budist.

Fiul artistului, Duncan, provine din prima căsătorie a cântăreţului, cu Angela Bowie, iar fiica starului, Alexandria Zahra Jones, este rezultată din căsătoria lui cu Iman.

Mai multe