A arătat totul. Kim Kardashian, mult prea dezbăcată la lansarea unei cărţi

8 septembrie 2017   News

Acum că va avea cel de-al treilea copil cu ajutorul unei mame surogat, Kim Kardashian şi a sa siluetă modelată la medicul estetician pot fi admirate în ţinute care mai de care mai sexy.

A purtat o rochie care i-a accentuat bustul, dar şi posteriorul bombat.

După ce s-a făcut blondă, parcă să semene mai tare cu cea care îi face concurenţă la mărirea posteriroului, fosta sa cumnată Blac Chyna, Kim a hotărât să arate fanilor că ea deţine cele mai apetisante forme din familie. A fost foarte prezentă în viaţa mondenă în ultimele zile, schimbând numeroase ţinute care să-i pună curbele în valoare. De la rochia din latex foarte mulată pe fund purtată la New York Fashion Show, scoasă din garderobă special pentru a le arăta oamenilor că nu este doar soţie şi mamă, ci şi o femeie extrem de sexy care nu are de gând să-şi piardă locul dobândit cu greu, acum şochează cu o altă ţinută extravagantă, la lansarea unei cărţi.

Şi-a arătat abdomenul tonifiat prin rochia cu decupaje geometrice.

Nu este deloc strâină de hainele prin care să se vadă totul, iar după ce a pozat goală într-un copac la începutul acestei săptămâni, joi seara, Kim a ales să atragă toate privirile într-o rochie atipică. Cu tăieturi îndrăzneţe care i-au aceentuat decolteul, abdomenul şi picioarele, mulată pe fund, cea mai recentă piesă vestimentară din garderoba vedetei a fost arma perfectă împotriva gurilor rele. Arată bine şi asta este tot ceea ce contează pentru ea.

Foto: Hepta, Splash News

Mai multe