A avut 140 de kilograme! Cum a slăbit actorul Bogdan Talaşman din serialul Adela

3 noiembrie 2021   News

Avea 140 de kilograme, dar a reuşit să slăbească spectaculos. În şapte luni a scăpat de şapte kilograme şi a început să alegrge la maraton. Actorul Bogdan Talaşman nu vrea însă să se oprească aici.

„Câte kilograme am acum? Pfff.. e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puţine la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine, trebuie să slăbesc 15 kg cel puţin până pe 15-20 ianuarie, aşa că reîncep antrenamentele la sală şi alergatul în IOR. Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinereţe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, şi cu regim alimentar, sală şi mult alergat am reuşit în 7 luni să dau jos 50 de kg.

Ţin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 de kg, am mers rapid vreo 300 de metri şi am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat. Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munţi, pe coclauri, şi pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viaţa mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou”, a dezvăluit Bogdan Talaşman pentru Click.ro.

Mai multe