A avut relaţii cu Tom Cruise şi Rob Lowe şi i-a cerut iertare în genuchi soţului pe care îl înşelase. Povestea Melissei Gilbert bate filmele în care a jucat

5 octombrie 2021   News

Cariera Melissei Gilbert s-a întins pe parcursul a câteva decenii. Actriţa a cunoscut succesul, dar şi nefericirea, atunci când s-a despărţit de fostul ei, soţ Bruce Boxleitner.

Melissa Gilbert este, fără îndoială, o favorită a fanilor, dar momentele ei de glorie au fost marcate şi de durere, mai ales când aventura actriţei din „Căsuţa din prerie” a fost făcută publică. A fost prietenă cu alcoolul, sexul şi drogurile.

Gilbert şi-a câştigat faima când a  jucat-o pe Laura Ingalls în celebrul sitcom din anii '70 „Căsuţa din prerie” . Apoi a apărut în câteva roluri pentru copii şi, pe măsură ce a crescut, a preluat roluri mai mari.

Actriţa s-a născut pe 8 mai 1964 şi a fost adoptată de actorul Paul Gilbert şi de actriţa Barbara Crane, aşa că a crescut cu un ochi către scenă.

Părinţii ei biologici au dat-o în adopţie pentru că s-au temut că nu se pot descurca cu ea şi cei trei fraţi. Ca o ironie a sorţii, doi dintre fraţii ei au ajuns, de asemenea, actori, urmându-i exemplul.

Se spune că peste 500 de copii au dat audiţii pentru rolul Laurei Ingalls, dar, din fericire, Gilbert a fost cea aleasă. Astfel, a devenit cea mai tânără persoană care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 1985.

Gilbert a mai apărut în "The Miracle Worker"  " The Diary of Anna Frank," şi „ "Splendor in the Grass"” în 1981.

Melissa a avut câteva relaţii bine mediatizate cu vedete de top precum Tom Cruise şi Rob Lowe. Relaţia ei cu Lowe a fost prima ei pe termen lung şi a dus chiar la o logodnă. A anulat-o după ce a rămas însărcinată şi el nu a primit prea bine vestea. La scurt timp după despărţire, Gilbert a suferit un avort spontan. Ea a spus că durerea cauzată de ambele pierderi - cea a logodnicului şi a bebeluşului ei - a dus-o în cele din urmă la alcoolism.

După încheierea relaţiei, Gilbert s-a căsătorit cu producătorul Bo Brinkman în 1988 şi a avut un băiat, Dakota Paul. Cu toate acestea, după ce a aflat că a fost înşelată cu Shannen Doherty, actriţa a cerut divorţul.

După despărţire, Gilbert s-a căsătorit cu actorul Bruce Boxleitner în 1995 şi au avut un fiu, Michael Garrett, pe care l-a numit după regretatul ei mentor şi prieten, actorul Michael Landon. De asemenea, şi-a ajutat noul soţ să-şi crească cei doi copii, pe Sam şi Lee.

La câţiva ani de la căsătorie, Gilbert şi Boxleitner au început să se îndepărteze, iar actorul a descoperit că diva se apropiase foarte mult de un coleg. Descoperirea aproape că le-a distrus mariajul.

În 1997, Gilbert a jucat un rol în filmul TV "Seduction in a Small Town," iar când a plecat la filmări ea şi soţul ei, Boxleitner, nu treceau prin cea mai bună perioadă

Melissa a deschis situaţia în cartea sa din 2009 „ "Prairie Tale,"”, menţionând că s-a simţit plină de resentimente pentru că nu reuşea să spună ce simţea cu adevărat. În timp ce se afla pe platourile de filmare, Gilbert s-a apropiat de un coleg, iar apropierea lor a fost alimentată de alcool. Pasiunea dintre ei a devenit de nestăvilit.

Gilbert a menţionat că au continuat să aibă o aventură emoţională despre care a spus că este la fel de periculoasă ca intimitatea sexuală. Au trecut câteva luni până când Boxleitner a aflat de situaţie.

Potrivit lui Gilbert, actorul a sunat-o într-o zi şi a început să ţipe la telefon.I-a spus că a avut încredere în ea, dar că l-a dezamăgit.   Momentul a fost unul emoţionant pentru ambele vedete. El i-a povestit că a primit o casetă în căsuţa poştală, care nu o pune într-o lumină foarte bună Gilbert se plângea de mariajul ei. Melissa i-a cerut scuze în genuchi actorului rănit.I-a mărturisint că nu are nicio relaţie fizică cu vreun coleg din distribuţie, ci este pur şi simplu ataşată emoţional.

Ea i-a spus soţului că perioada rece dintre ei a determinat-o să caute mângâierea în altă parte, aşa că, după un timp, cuplul a decis să caute ajutor pentru a face căsnicia să funcţioneze.

După 16 ani împreună, Gilbert a cerut divorţul Motivul? Diferenţele ireconciliabile. Actriţa a solicitat custodia fiului lor, care era adolescent în acele vremuri.

După ce divorţul a fost finalizat, Gilbert a dat iubirii o altă şansă. S-a măritat în 2013 pentru a treia oară cu actorul Timothy Busfield, care avusese, de asemenea, două căsătorii eşuate.

Gilbert îşi ia în serios rolul de mamă, care pare să o prindă cel mai bine. Se spune că este o prezenţă puternică în viaţa copiilor ei.

Gilbert a câştigat trei noi copii după mariajul cu Busfield şi astăzi formează o familie fericită.  Fiul ei din a doua căsătorie, Michael, împărtăşeşte o relaţie bună cu ea şi iubeşte să o etaleze pe reţelele de socializare. Odată i-a mulţumit actriţei pentru susţinere şi iubire.

Mai multe