A câştigat Globul de Aur şi a fost felicitat de Biserica lui Satana! Ce actor a uimit întreaga planetă?

9 ianuarie 2019   News

În seara zilei de duminică, la Hollywood a avut loc gala Globurilor de Aur 2018, iar comedia neagră „Vice“, un film care a avut şase nominalizări, a plecat acasă doar cu un trofeu, primit pentru „Cel mai bun actor într-un film - comedie/musical“.

Fiind o abordare extrem de critică a ascensiunii la putere a fostului vicepreşedinte american Dick Cheney, filmul regizat de Adam McKay i-a atras de parte lui şi pe adepţii Bisericii lui Satana (The Church of Satan), după cum notează Mediafax.

Imediat după ce actorul Christian Bale şi-a ridicat marele premiu, acesta i-a mulţumit în glumă Satanei, care i-ar fi fost sursă de inspiraţie pentru rolul lui Dick Cheney. În replică, organizaţia ocultă Biserica lui Satana l-a lăudat pe actorul în vârstă de 44 de ani pentru că a atins cel mai înalt potenţial personal.

„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertăţii şi individualismului şi serveşte ca o proiecţie metaforică externă a celui mai înalt potenţial personal al nostru. Cum talentul şi priceperea domnului Bale i-au adus acest premiu, conceptul este cât se poate de potrivit. Trăiască Christian! Trăiască Satana“, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al Bisericii lui Satana, organizaţie religioasă ce are sediul în San Francisco, California, şi care a fost înfiinţată în anul 1966.

Mai multe