A fost cea mai sexy actriţă de la Oscar, dar Nicole Kidman este greu de recunoscut în cele mai recente fotografii

7 martie 2018   News

Nicole Kidman a fost regina serii la Oscaruri şi a purtat cea mai impresionantă rochie de la eveniment, o rochie tip sirenă cu o fundă 3D, într-o nuanţă vibrantă - albastru royal.

Nicole Kidman, transformare pentru un rol.

Cu toate acestea, în cele mai recente fotografii surprinse pe platourile de filmare, cea mai sexy actriţă de la Oscaruri s-a transformat într-o femeie ştearsă, cu părul încărunţit şi îmbrăcată în haine demodate. Acum, Nicole Kidman (50) a demonstrat încă o dată că este capabilă de schimbări uimitoare pentru un singur rol. A fost aproape de nerecunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Goldfinch", în New York. Diva de origine australiană ar fi putut fi confundată cu o femeie obişnuită îmbrăcată în haine supradimensionate, cu un hairstyle diferit şi fără machiaj.

A fost cea mai sexy de la Oscar.

Aceasta nu este singura schimbare şocantă a ei. Kidman a mai fost surprinsă în luna decembrie total transofrmată, cu părul vopsit închis la culoare şi cu o tunsoare scurtă cu breton, fără make-up şi cu cearcăne. Pe atunci filmat pentru o altă peliculă, ”Destroyer”, motiv pentru care s-a lăsat transformată din femeia care este mereu atentă la cum arată în una care se confruntă cu dependenţe.

O altă transformare şocantă pentru rolul din pelicula ”Destroyer”.

Foto: Splash News, Arhiva OK!

Mai multe