A fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, dar astăzi nimeni nu o poate recunoaşte: “Burt Reynolds săruta cel mai prost”

13 decembrie 2019   News

Păr blond, ochi albaştri,  Kathleen Turner avea o frumuseţe aparte şi se făcea remarcată de la prima apariţie. Chipul şi corpul actriţei au suferit între timp modificări radicale.

Concret, la începutul anilor ’90, Kathleen a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă, motiv pentru care medicii i-au spus că nu va mai putea merge. Actriţa a început să ia medicamente care să împiedice dezvoltarea bolii, dar acestea au lăsat o amprentă asupra aspectului ei. Câţiva ani mai târziu, sătulă de comentariile pe care trebuia să le suporte, şi-a găsit refugiul în alcool.

A avut numeroşi parteneri în producţiile în care a apărut, dar a dezvăluit că Burt Reynolds săruta cel mai prost.

Turner, în vârstă de 65 de ani, şi Reynolds, care a murit la 82 de ani, în 2018, au jucat împreună în comedia „Switching Channel”, în1988.

Kathleen a explicat că ea a repetat pentru film cu Michael Caine, dar acesta a devenit  indisponibil pentru rol pentru că era implicat şi in alte proiecte. „În cele din urmă, producătorul s-a dus şi l-a angajat pe Burt”, a spus ea.

Turner şi Reynolds nu au avut niciodată o relaţie bună. Înainte să moară, actorul a spus despre Turner că a primit mai multe aprecieri decât merita.  Ulterior, ea a mărturisit într-un interviu că Reynolds era groaznic pe platorile de filmare şi o făcea mereu să plângă.

Mai multe