A fost surprinsă Selena Gomez de logodna lui Justin Bieber? Dezvăluiri din viaţa artistei!

10 iulie 2018   News

Justin Bieber a surprins pe toată lumea zilele trecute, când i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui, Hailey Baldwin. Cei doi formează nu cuplu de doar câteva luni, iar gurile rele spun că decizia artistului nu i-ar fi picat bine fostei iubite a lui Bieber: Selena Gomez.

 Justin Bieber şi Selena Gomez, pe vremea când formau un cuplu fericit

Deşi la începutul acestui an au încercat să reînnoade lanţul de iubire, Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit, în primul rând din cauza mamei artistei, care nu avea încredere că Bieber s-a schimbat în bine. Apoi, el a început o relaţie cu Hailey Baldwin, care îi mai fusese iubită şi în trecut.

În momentul în care Justin Bieber îi oferea în Bahamas inelul de logodnă lui Hailey Baldwin, Selena Gomez se afla pe un yacht în New York şi se relaxa alături de mai mulţi prieteni. Acum, însă, chiar în ziua în care cântăreţul a recunoscut că se pregăteşte de nuntă, apropiaţii artistei spun că ştirea despre Bieber o lasă rece.

„Selena a fost surprinsă că Justin şi Hailey s-au logodit atât de repede, însă nu a surprins-o gestul artistului, deoarece îl cunoaşte foarte bine şi ştie că el ia decizii de moment. Totuşi, nu o interesează acest subiect. Ea a trecut peste despărţire. A încercat să refacă relaţia cu el, însă nu s-a putut. Relaţia cu Justin este de domeniul trecutului. Selena se simte foarte bine de când nu mai este lângă artist“, au spus prietenii cântăreţei.

Mai multe