A împlinit 43 de ani şi a petrecut cu burtica la vedere. Cum arată Eva Longoria în ultimul trimestru de sarcină

16 martie 2018   News

Ieri, frumoas actriţă a împlinit vârsta de 43 de ani şi chiar dacă este însărcinată, a petrecut alături de prieteni. Cu burta proeminentă, Eva Longoria a îmbrăcat cea mai frumoasă rochiţă care să-i avantajeze silueta şi s-a distrat la o petrecere restrânsă organizată în cinstea ei.

Diva este însărcinată în ultimul trimestru şi chiar dacă a luat proporţii şi are o burtă imensă, nu a renunţat la ţinutele sexy şi la pantofii cu toc care pot părea incomozi pentru o gravidă.

Îi va ura bun venit pe lume primului copil al său şi al soţului José Bastón în orice moment. Miercuri, a participat la o conferinţă de presă la care a fost invitată şi proapăta divorţată, Anna Faris,  şi a îmbrăcat o superbă rochie galben muştar pentru ca seara să opteze pentru o rochie neagră, mulată.

Iar perioada maternităţii pare să fie una prielnică pentru vedetă care este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Înainte de a anunţa vestea că aşteaptă un copil, despre Eva s-a tot speculat că este gravidă, actriţa dezminţind totul şi motivând că burta sa este din cauza mâncării care nu-i prieşte.

Foto: Instagram, Snapchat

Mai multe