A jucat în "Dallas" şi "Tânăr şi neliniştit", dar şi-a distrus cariera din cauza operaţiilor estetice. "E dureros să-i vezi faţa lui Joan Van Ark!"

22 aprilie 2021   News

Cândva, era o actriţă bine cotată în serialele americane, dar obsesia ei pentru frumuseţe a făcut-o să recurgă în mod repetat la intervenţii estetice, iar rezultatul e şocant. "E trist să o vezi acum", spune un apropiat

Şocul transformării actriţei este cu atât mai mare cu cât Joan Van Ark a fost o femeie frumoasă şi admirată. Succesul ei s-a datorat şi aspectului său fizic, astfel că nu avea nevoie de intervenţii. Însă apropiaţii spun că Joan a fost dintotdeauna obsedată de felul cum arată şi niciodată nu a fost mulţumită de chipul ei, mai ales de felul cum arăta în filmări. Mereu simţea nevoia să schimbe ceva la nivelul feţei. "E dureros să o vezi. Ai impresia că i se scurge faţa", a comentat o sursă din cercul ei de apropiaţi. Pe lângă faptul că a exagerat cu intervenţiile, câteva au avut şi rezultate dezastruoase, aşa cum s-a întâmplat cu blefaroplastia, dar şi un peeling chimic nereuşit.

Joan a interpretat în serialul "Dallas" personajul Valene Ewing. O altă producţie americană de succes în care a jucat a fost serialul "Knots Landing", în care a păstrat personajul Valene Ewing cu apariţii în 327 de episoade între 1979 şi 1993. Dar a jucat şi în "Tânăr şi neliniştit", interpretând-o pe Gloria Simmons Abbott. În plan personal, însă, în ciuda schimbărilor prin care a trecut, Joan a avut o viaţă remarcabil de stabilă - s-a căsătorit în 1966 cu reporterul John Marshall, iar cei doi trăiesc în continuare împreună în Studio City, California, şi au o fiică. În vârstă de 77 de ani, Joan Van Ark îşi face acum apariţiile comentate la reuniunile distribuţiilor din serialele în care a jucat.

Foto: Profimedia

Mai multe