A lăsat puţin loc imaginaţiei! Blac Chyna, apariţie şocantă în public!

2 octombrie 2017   News

Vă amintiţi, probabil, de Blac Chyna din scandalul cu familia Kardashian, dat fiind faptul că ea e mama copilului lui Robert Kardashian. Ei bine, de atunci, de la momentul naşterii fetiţei sale, Blac Chyna şi-a schimbat priorităţile şi tot ce face în prezent e să se perindă pe la diverse evenimente unde-şi afişează noua siluetă, cea modificată cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale.

Blac Chyna

Zilele trecute, Blac Chyna s-a prezentat la evenimentul ”SlutWalk”, organizat de buna ei prietenă, Amber Rose, care e menit să susţină drepturile femeilor şi să descurajeze defăimarea şi obiectivarea lor. Drept prin urmare, Blac Chyna, mamă a doi copii cu taţi diferiţi, a considerat potrivit să-şi facă apariţia într-un outfit care lăsa puţin loc imaginaţiei.

Starleta, lipsită de inhibiţii cum o ştim, a mărşăluit într-un outfit see-through, care îi lăsa la vedere silueta vizibil modificată cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale. Blac Chyna a pozat, astfel, la panoul evenimentului, oferindu-le tuturor ocazia de a o vedea în toată splendoarea ei. Un act deloc şocant, dat fiind faptul că Blac Chyna este o susţinătoare avidă a acestui eveniment, dar şi pentru că aceasta e obişnuită să şocheze cu astfel de ţinute.

În vârstă de 29 de ani, Blac şi-a accesorizat outfitul inedit cu o pereche de ochelari oversized şi o pereche de sandale foarte înalte, de dansatoare exotică, pe care le-a purtat pe întreaga durată a evenimentului. Alături de ea a fost şi fondatoarea evenimentului, starleta Amber Rose, care a purtat – culmea! – un outfit mai puţin strident decât cel al prietenei sale, Blac Chyna.

Voi ce părere aveţi? Transmite acest eveniment ideea dorită?

Mai multe