A murit al şaselea soţ al celebrei Elizabeth Taylor. Ce poveste frumoasă de iubire a avut actriţa cu senatorul John Warner

27 mai 2021   News

Fostul senator american John Warner a decedat la vârsta de 94 de ani. El a fost al şaselea soţ al superbei actriţe cu ochii violeţi, Elizabeth Taylor.

Warner, fost secretar în Marina americană şi al şaselea soţ al lui Taylor s-a stins acasă, în Virginia, marţi, din cauza unei insuficienţe cardiace. Lângă el au stat soţia Jeanne Vander Myde şi fiica lor.

Warner a mai fost căsătorit înainte de Taylor şi Myde timp de 16 ani cu Catherine Conover Mellon, fiica moştenitoarei miliardarului Paul Mellon. Din căsătoria lor au rezultat trei copii: Virginia, John W. Warner IV şi Mary.

Warner a divorţat de Mellon în 1973, iar la partaj a obţinut aproximativ 9 milioane de dolari. S-a însurat apoi cu iubita sa de la Hollywood.

Povestea de iubire a lui Warner cu Taylor a început foarte frumos şi romantic. Practic, s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, în 1976, imediat după divorţul lui Elizabeth de Richard Burton.

Ambasadorul britanic de atunci l-a rugat pe Warner să o însoţească pe Taylor la o petrecere la ambasadă în onoarea reginei, care se afla în vizită la Washington.

Iar în luna decembrie a aceluiaşi an, Warner se căsătorea cu actriţa la ferma lui din Virginia, unde s-a şi stins zilele trecute.

Doi ani mai târziu, în 1978, Warner a fost ales senator din partea republicanilor. Taylor, o fostă democrată, şi-a susţinut soţul şi a mărturisit în 2006 pentru Harper's Bazaar că a fost sfătuită să nu se îmbrace prea pretenţios în timpul campaniei electorale.

”Ce nu am făcut eu din iubire”, a glumit Elizabeth. ”Am ajuns să mă îmbrac cu taior de stofă.”

Cei doi s-au iubit doar şase ani, după care au divorţat. Din păcate actriţa a acuzat singurătatea ca motiv al separării. Warner era foarte dedicat postului de senator, şi-a neglijat soţia şi asta l-a costat mariajul.

Foto: Getty

Mai multe