A murit judecătoarea Silvia Conti din "Caracatiţa!" Actriţa Patricia Millardet a cunoscut celebritatea, dar şi suferinţa

15 aprilie 2020   News

Patricia Millardet, cea care îi dădea viaţă judecătoarei Silvia Conti în celebrul serial italian de televiziune "Caracatiţa", a murit ieri în urma unui infarct. Actriţa de 63 de ani era internată în spitalul San Camillo din Roma.

A jucat în nenumărate producţii cinematografice, dar rolul din Caracatiţa, unde apărea alături de Michele Placido, nimeni altul decât comisarul Corrado Cattani i-a adus cu adevărat celebritatea. Patricia Millardet era de origine franceză, dar locuia în Italia de la începutul anilor 80.

Deşi avea o frumuseţe aparte şi cunoscuse succesul, Patricia s-a luptat cu suferinţa în viaţa privată. S-a căsătorit cu Randy Casterman în 1989, dar mariajul nu a rezistat. După acest episod, Millardet a ezitat să îşi mai lege viaţa de cineva. În 2000 a suferit o depresie puternică şi a fost internată într-o clinică, dar asta nu a ajuta-o prea mult, pentru că în 2002 a încercat să se sinucidă. Actriţa a înghiţit un pumn de pastile, dar a fost salvată la timp de o prietenă.

În 2003 a apărut în filmul „Bello delle donne'', dar anonimatul în care se scufundase a făcut-o să renunţe la actorie.

Mai multe