A murit Sir Roger Moore

23 mai 2017   News

Legendarul interpret al agentului 007 a murit la 89 de ani. Ştirea a fost confirmată de familie, printr-o postare pe contul de socializare al actorului, în care se precizează că acesta a trecut în nefiinţă în Elveţia, după „după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul”.

Roger Moore a murit în Elveţia.

„Dragostea cu care a fost înconjurat în ultimele sale zile a fost atât de puternică încât nu poate fi descrisă în cuvinte. Ştim, însă, că această iubire şi admiraţie va fi multiplicată înfinit în întreaga lume, în sufletele oamenilor care l-au cunoscut prijn filmele lui, emisiunile de televiziune şi munca pe care depus-o cu atâta pasiune pentru UNICEF. Îţi mulţumim, tată, pentru că ai fost autentic şi special pentru atât de mulţi oameni”, a fost mesajul urmaşilor săi.

Moore, în rolul lui James Bond.

Actorul era deja celebru când i s-a oferit rolul agentului 007. Celebru cu un alt rol definitoriu pentru el: Simon Templar, în serialul pentru televiziune "The Saint". De data aceasta, însă, i se oferea un rol care îl transporta pe marile ecrane. Şi l-a acceptat, după un George Lazenby slăbuţ şi un Sean Connery fermecător. Primul lui Bond a apărut în 1973 în pelicula "Live and Let Die". Iar în ciuda criticilor săi, care l-au văzut mai puţin atletic decât predecesorii lui, Moore a rămas în pielea lui Bond pentru încă şase pelicule: ‘The Man With the Golden Gun’, ‘The Spy Who Loved Me’, ‘Moonraker’, ‘For Your Eyes Only’, ‘Octopussy’ şi ‘A View To A Kill’. Mai exact, a petrecut 12 ani jucându-l pe agentul 007, fiind cel mai longeviv actor în acest nemuritor personaj.

Mai multe