A murit William Shakespeare, prima persoană din lume vaccinată anti-COVID. Bărbatul avea 81 de ani

26 mai 2021   News

Pe 8 decembrie 2020, pandemia căpăta o rază de speranţă, odată cu apariţia vaccinului, dar şi a persoanelor care au acceptat să se injecteze printre primii.

William Shakespeare a făcut înconjurul lumii fiind prima persoană din lume vaccinată anti-COVID, în afara studiilor clinice, la University Hospital Coventry and Warwickshire. Aici el a primit prima doză de vaccin de la Pfizer/BioNTech.

Din păcate, la 5 luni de la eveniment, bărbatul cu nume sonor, greu de uitat, s-a stins la 81 de ani. Bill, aşa cum îi spuneau apropiaţii, a murit joia trecută, în urma unui infarct, la acelaşi spital în care era vaccinat cu mare fală în decembrie.

El şi familia erau mândri că fotografia cu el făcuse înconjurul lumii. Desigur, numele William Shakespeare a atras atenţia şi atunci, şi acum. Pensionarul se mândrea cu numele şi cu faptul că provenea din Coventry.

După deces, atât familia, cât şi cei care l-au cunoscut, sunt extrem de trişti. Era extrem de implicat în binele comunităţii, un om greu de uitat, a cărei lipsă va fi simţită. ”Era un om încântător, doritor să facă lumea mai bună”, au spus apropiaţii.

Foto: Profimedia

Mai multe