A născut! Andreea Bălan, mamă de fetiţă

10 octombrie 2016   News

Emoţii mari pentru cântăreaţa Andreea Bălan! Ieri, 9 octombrie, artista şi-a strâns la piept  fiica pentru prima dată.

Ieri, au devenit părinţi.

Celebra cântăreaţă s-a internat, ieri, la primele ore ale dimineţii, într-o clinică privată. Câteva ore mai târziu, primul copil al artistei şi-al iubitului ei, actorul George Burcea, a venit pe lume.

Andreea Bălan a născut o fetiţă de nota zece

Imediat după ce emoţionantul moment a avut loc, cântăreaţa a postat pe contul ei de Facebook faptul că a devenit mamă pentru prima oară. "Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea.", a scris Andreea Bălan pe Facebook, alăturând o fotografie în care se vede mânuţa nou-născutului în mâna Andreei Bălan.

Andreea Bălan va rămâne internată câteva zile la maternitate, unde are totul asigurat. Artista a luat 10 kilograme pe parcursul sarcinii şi mai mult ca sigur că nu va avea probleme în a le da jos. Şi acasă lucrurile sunt pregătite. Solista a pus la punct cam toate amănuntele privind naşterea fetiţei sale şi a primit de la o firmă toate cele necesare bebeluşului. Micuţa Ella are pătuţ, cărucior şi câteva hăinuţe de început, informează click.ro.

foto: facebook

Mai multe