A părăsit castelul şi s-a afişat pe covorul roşu. Vezi despre ce cântăreaţă celebră este vorba!

14 februarie 2017   News

Ea a ales să ducă o existenţă solitară, aspirând la o viaţă de super-star liniştită, imediat după ce melodia sa "Orinoco Flow" a devenit hit în 1988. Cântăreaţa Enya a renunţat cel puţin pentru o zi la stilul său de viaţă ferit de ochii lumii, pentru a participa la Premiile Grammy. Artista de origine irlandeză a păşit pe covorul roşu de la gala de duminică seara, străluicind într-o rochie culoarea fildeşului şi bijuterii de marcă.

În vârstă de 54 de ani, artista cu o avere de 91 millioane de £, a arătat mai tânără ca niciodată în rochia lungă, cu decolteul acoperit de o broderie semitransparentă cu imprimeu floral. Aparent neschimbată faţă de perioada sa de glorie, Enya a avut părul coafat lejer, un bob şi breton filat, iar machiajul s-a axat pe ochi, artista purtând un smokey-eyes. Bijuteriile, deşi discrete, probabil că au costat o avere.

Enya, desemnată  cea mai bogată femeie din muzica britanică şi irlandeză, nu a plecat niciodată într-un tur de promovare al albumulelor sale. Ea este genul de artistă căreia nu îi prea place să iasă în public. Tocmai de aceea, ea locuieşte împreună cu pisicile sale într-un castel impresionant din Dublin, cu vedere  la Marea Irlandei. Artista trăieşte ca o adevărată regină în proprietatea pe care a cumpărat-o în 1997 pentru 2,5 milioane £.

Cântăreaţa irlandeză este în prezent cel mai bine vândut artist solo al ţării sale şi a lansat nouă albume, cu cânzări de peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume şi este foarte cunoscută şi pentru piesele de pe coloana sonoră a trilogiei" Lord of the Rings".

Foto: Getty Images.

Mai multe