A pozat aşa la 59 de ani. Cine este actriţa de la Hollywood care arată atât de bine?

7 iulie 2017   News

Are 59 de ani, arată fenomenal, iar mai nou şi-a încântat fanii de pe reţelele de socializare cu o fotografie foarte sexy, în costum de baie. A fost extrem de controversată cu apariţiile sale din anii 1990 în filme precum "Basic Instinct", "Sliver", "The Specialist" şi "Casino" şi şi-a păstrat corpul de tinerică, deşi anii au trecut cu rapiditate.

Sharon Stone este o femeie puternică şi atrăgătoare, cu un farmec aparte şi a reuşit un record personal anul acesta  - a jucat în cinci filme. Probabil că a avut un program solicitand, însă nu a uitat să aibă grijă de corpul său, mai ales că a sărbătorit cu o fotografie în costum de baie care demonstrează asta - arată într-un amre fel. La 59 de ani poate concura cu lejeritate cu o mulţime de actiţe de la Hollywood, mult mai tinere. Blonda arată perfect tonifiată într-o pereche de bikini albastru serenity şi un sutien triunghi. Sharon s-a fotografiat întinsă pe jos, lângă un şezlong, cu mâinile care îi protejau ochii de lumina soarelui.

Actriţa a rămas foarte activă în lumea filmelor de la Hollywood, primind roluri în numeroase proiecte cinematografice. Numai în acest a filmat cinci pelicule. 

Foto: Instagram

Mai multe