A prins gustul nunţilor! Heidi Klum s-a căsătorit a doua oară cu Tom Kaulitz. Mireasa de 46 de ani, superbă pe un yacht de lux în Italia!

4 august 2019   News

Fosta soţie e lui Seal i-a spus “Da!” rockerului de 29 de ani pentru a doua oară, weekendul acesta, după ce Heidi şi Tom îşi uniseră deja destinele în februarie, în Beverly Hills, în cadrul unei cununii secrete.

Cei doi amorezi s-au logodit în Ajunul Crăciunului, anul trecut, şi de-atunci se tot căsătoresc! Prima ceremonie a avut lor în februarie 2019, la primăria din Beverly Hills, iar atunci cei doi miri şi-au dorit să ţină totul secret despre nunta lor. Dar şi-au luat revanşa weekendul acesta! A doua ceremonie nupţială a cuplului VIP a avut loc în Capri, Italia, sâmbătă, pe 3 august, la bordul unui yacht de lux, unde au fost invitaţi doar familiile şi prietenii apropiaţi ai celor doi miri.

Mireasa a arătat minunat într-o rochie ivory, ornată cu paiete sub formă de floare, în timp ce mirele s-a asortat cu frumoasa lui parteneră şi a purtat un costum alb şi cămaşă de un albastru palid.

Conform celor publicate de People, petrecerea cuplului german a avut loc pe bordul unuia dintre cele mai luxoase yacht-uri din lume, denumit Christina O, care a fost amenajat astfel încât să le taie pur şi simplu răsuflarea celor care l-au închiriat cu această ocazie specială.

Când topmodelul de 16 de ani şi-a rostit din nou jurămintele de dragoste în faţa muzicianului de 29 de ani, în Capri, Italia, Klum a arătat ca o prinţesă! Rochia cu umerii goi şi voalul lung au fost de-o eleganţă şi-o feminitate desăvârşite, în timp ce accosoriile miresei au fost cât se poate de rock’n’roll – Heidi a purtat brăţări aurii şi un lănţişor pe care scria numele alesului ei – TOM. Iar coafura vedetei a fost cât se poate de lejeră, diva lăsându-şi pletele libere.

Cei care a oficiat ceremonia de la bordul yacht-ului de lux a fost chiar fratele geamăn al mirelui, Bill Kaulitz, care este, de asemenea, membru al formaţiei Tokio Hotel, întocmai ca Tom.

Heidi cu tom şi fratele acestuia, Bill, care a şi oficiat ceremonia

Înainte de-a cere în căsătoria mâna lui Heidi, rockerul a cerut permisiunea celor patru copii ai lui Heidi – Helene (15), Henry (14), Johan (12) şi Lou (9). “Copiii s-au bucurat foarte mult pentru mama lor”, a declarat o sursă din apropiarea cuplului, drept urmare cei doi s-au logosit, după care s-au căsătorit chiar şi de două ori!

foto - Instagram, preluare DailyMail

Mai multe