A slăbit de la 96 la 68 de kilograme! Uite cât de bine arată acum Amalia Năstase FOTO

2 august 2019   News

În ultima jumătate de an, fosta soţie a lui Ilie Năstase a reuşit să-şi transforme spectaculos corpul. 

Amalia Năstase radiază de fericire! În 5 luni şi jumătate, a reuşit să slăbească 28 de kilograme, aproape o treime din greutate! Totul cu ajutorul dietei oloproteice gândită de medicul italian Giuseppe Castaldo, pe care Amalia Năstase l-a cunoscut la centrul medical Cronos Med + fondat de medicul Constantin Stan, soţul Andreei Berecleanu.

Practic, întregul său organism a fost transformat, diferenţele faţă de data de 16 februarie, când Amalia a început procesul de slăbite, fiind incredibile:

Greutate de la 96 la 68 de kg / 44% - 29% Masă adipoasă – de la 42,2 la 20,3 Masă musculară – de la 51 la 45,7 kg Masă osoasă – de la 2,7 la 2,4 kg BMI (Body Mass Index) – de la 32 la 23 (measure of body fat based on height and weight Underweight = <18.5, Normal weight = 18.5–24.9, Overweight = 25–29.9, Obesity = BMI of 30 or greater) Vârsta metabolică – de la 58 la 35 de ani Grăsimea viscerală – de la 10 la 4 Gradul de obezitate – de la 47% la 5%

Pe lângă dietă, Amalia Năstase a urmat şi o serie de tratamente corporale, menite să-i asigure tonifierea şi slăbirea armonioasă.

"The Benjamin Button effect. Am întinerit de la 58 de ani la 35 de ani", spune entuziasmată Amalia Năstase, afişând vechea siluetă şi recăpătându-şi complet pofta de viaţă.

Felicitările n-au întârziat să apară, unele venite chiar din partea unor vedete din showbiz.

"Woooow!! F tareee!! Ai fost incredibil de disciplinată!! Fără asta era imposibil!! So great job!!🎉💞", i-a transmis Andreea Raicu.

"Bravo! Eşti foarte tare🙌", i-a spus şi Ileana Badiu, în timp ce Raluca Lăzăruţ îi transmitea tocmai din Chicago "Mândră de tine! Arăţi foarte bine!".

"Ce frumos", i-a comentat şi Amalia Enache, iar Daciana Sârbu i-a spus "Bravoooo!".

Aprecieri au venit şi din partea altor vedete precum Inna, Andreea Berecleanu, Simona Pătruleasa,

Chiar şi Mihai Bobonete a felicitat-o: "Bravo, fătălică!", în timp ce Vica Blochina a lăudat-o: "Eşti bomba!! Bravo😘😘".

Mai multe