A slăbit şi poate să poarte mini! Mariah Carey, în ţinute cât mai revelatoare

26 februarie 2018   News

De când şi-a recăpătat silueta, Mimi apare doar în outfituri care îi pune în evidenţă transformarea. Iar asta înseamnă scurt, mulat şi decoltat! În accepţiunea artistei, apariţia sa de la petrecerea aniversară a lui Floyd Mayweather a fost una sexy, demnă de o artistă de calibru ei!

foto: SplashNews

Mariah Carey şi Bryan Tanaka

Mariah Carey pare că e mai fericită ca oricând, acum că silueta ei este cea de odinioară. A fost dispusă să ajungă la bisturiu pentru asta, apelând la o operaţie de micşorare a stomacului, aşa că n-are de gând să-şi ascundă trupul sculptat, recâştigat.

Mini, mulată şi decoltată!

În weekendul care tocmai a trecut, artista a mers însoţită de iubitul Bryan Tanaka, la petrecerea aniversară a pugilistului Floyd Mayweather, purtând, evident, una dintre cele mai mulate şi decoltate rochii ale sale.

Nimeni nu-şi poate lua ochii de la ea!

Ea a ales o mini black-dress pentru această ocazie, pentru a le arăta tuturor cât de bine arată acum. Mulată şi cu un decolteu vast, rochia a atras privirile tuturor celor din jur. A avut grijă s-o accesorizeze cu bijuterii masive, atât de representative pentru stilul ei.

Alte ţinute purtate de ea după operaţia de micşorare a stomacului!

Mai multe